Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr și-a plimbat prietenul pe capota mașinii, în Târgu Jiu. Imaginile au devenit imediat virale

Un tânăr și-a plimbat prietenul pe capota mașinii, în Târgu Jiu. Imaginile au devenit imediat virale

Din amuzament și inconștiență, un tânăr de 18 ani care abia își luase permisul, și-a plimbat prietenul cu mașina, dar nu oricum, ci pe capota autoturismului.

Un tânăr și-a plimbat prietenul pe capota mașinii, în Târgu Jiu. Imaginile au devenit imediat virale
Sursa foto: YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Ian 2024   •   23:18

Poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum un tânăr se află pe capota unui autoturism care circulă, probabil, pe străzile din Târgu Jiu. Verificările au arătat că imaginile au fost filmate pe străzile acestui oraş, după care au fost postate de TikTok, spune Poliția județeană Gorj.

"Ca urmare a cercetărilor efectuate de poliţişti în vederea găsirii conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 de ani, din localitatea Bolboşi, judeţul Gorj.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de către poliţişti cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru nerespectarea legalităţii transportului de persoane", informează Poliţia judeţeană, conform hotnews

Pentru isprava sa, tânărul a rămas fără dreptul de a conduce, permisul său de conducere fiind reţinut pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: sofer permis conducere reținut IPJ Gorj
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close