Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer cu BMW a pierdut controlul volanului și a murit, după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina, la Mangalia. O altă victimă a ajuns la spital

Un șofer cu BMW a pierdut controlul volanului și a murit, după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina, la Mangalia. O altă victimă a ajuns la spital

Un accident rutier grav s-a produs pe DN 39, în Mangalia.

Un șofer cu BMW a pierdut controlul volanului și a murit, după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina, la Mangalia. O altă victimă a ajuns la spital
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    30 Apr 2024   •   09:40

O persoană a ajuns la spital în stare gravă iar o alta s-a ales cu mâna amputată și, ulterior, a decedat, marți dimineață, după evenimentul în care a fost implicat un autoturism marca BMW.

"Accidentul s-a petrecut la scurt timp după ora 8:00, în această dimineață, pe Drumul Național 39, care leagă Mangalia de Vama Veche, în dreptul șantierului din Mangalia.

Aparent, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului iar vehiculul s-a răsturnat de mai multe ori.

Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta au rămas inițial încarcerați în interiorul mașinii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului s-au deplasat pompierii de la ISU Dobrogea, care au reușit să extragă prima victimă destul de repede.

Vorbim despre un bărbat care a fost deja transportat la Spitalul din Mangalia și urmează să fie dus la Spitalul Județean Constanța, pentru că starea lui este gravă.

Cea de-a victimă este șoferul, care a fost extras cu dificultate dintre fiarele contorsionate.

E vorba despre o persoană în stare comatoasă după accident, care a suferit o amputație de membru superior și care urma să fie transportată la Spitalul Județean Constanța. Însă între timp această victimă a decedat.

La fața locului au ajuns și polițiștii, care fac cercetări.

Se ia în calcul drept cauză a accidentului faptul că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de mers, în situația în care în județul Constanța plouă continuu, de luni seară.

În plus accidentul s-a produs într-o zonă unde se află o curbă periculoasă", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Buzoianu.

×
Subiecte în articol: mangalia santier amputat accident rutier
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close