Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer de microbuz din Oneşti, filmat când loveşte o femeie. Nimeni nu a intervenit să o apere

Şofer de microbuz din Oneşti, filmat când loveşte o femeie. Nimeni nu a intervenit să o apere

Un şofer de microbuz din Oneşti a fost filmat când loveşte o femeie care nu voia să stea pe scaun. Nimeni din microbuz nu a intervenit să o apere pe femeia lovită.

Şofer de microbuz din Oneşti, filmat când loveşte o femeie. Nimeni nu a intervenit să o apere
Sursa foto: ziaruldebacau.ro | Facebook
de Alin Tarnovschi    |    30 Mar 2023   •   22:38

Un şofer care conduce un microbuz pe ruta Oneşti - Bacău a fost filmat de un pasager în timp ce se ceartă cu o femeie care nu ar fi vrut să stea pe scaun.

Pe imagini se poate observa cum şoferul o înjură pe femeie şi o obligă să stea pe scaun. Mai mult, acesta o ameninţă, iar la un moment dat chiar o loveşte cu pumnul şi se retrage, iar când femeia reacţionează sare pe ea şi o loveşte din nou.

Nicio persoană aflată în microbuz nu a intervenit să îl oprească pe şoferul violent, iar clipul video a ajuns pe Facebook, notează ziaruldebacau.ro.

Ulterior, poliţiştii din cadrul IPJ Bacău au văzut imaginile şi au demarat o anchetă.

"Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun.Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere", susțin reprezentanții IPJ Bacău.

 

×
Subiecte în articol: Onesti Bacău şofer de microbuz IPJ Bacău
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close