Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-o staţie de autobuz din Galaţi

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-o staţie de autobuz din Galaţi

Un șofer, în vârstă de 42 de ani, din județul Galați, a murit în această seară după ce a intrat cu mașina într-o stație de autobuz și într-un stâlp, care după impact s-a rupt și a căzut peste autoturism.

Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-o staţie de autobuz din Galaţi
Sursa foto: viata-libera.ro
de Claudia Popovici    |    04 Dec 2021   •   22:27

Incidentul a avut loc în această seară pe o stradă din Galaţi, în apropierea sediului jandarmeriei. Din primele informaţii, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o stație de autobuz și apoi într-un stâlp, care după impact s-a rupt și a căzut peste autoturism.

În urma accidentului, șoferul a rămas încarcerat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 ani, din satul Costi, comuna Vânători, județul Galați.

„Acesta se afla singur în autoturismul pe care îl conducea dinspre localitatea mai sus menționată, iar când a ajuns pe strada Traian, din municipiul Galați, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu o stație pentru transport public și apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat, care s-a rupt și a căzut peste mașină. În urma impactului, bărbatul de 42 ani, a decedat”, a transmis Poliția Galați.

Potrivit unor surse, în urma cercetărilor a reieșit că şoferul decedat avea permisul suspendat pentru alcool.

Mai mult, din cauza stâlpului rupt în urma accidentului, comandamentul jandarmeriei a rămas fără curent electric pe zona de comunicații și au fost nevoiți sa pună în funcțiune un generator.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii urmează să stabilească cauzele producerii accidentului, dacă bărbatul mai avea permis de conducere valabil și dacă acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

×
Subiecte în articol: Galați stalp autoturism mort staţie autobuz
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close