Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicio zi de închisoare pentru un şofer care a omorât trei oameni într-un accident în Tileagd

Nicio zi de închisoare pentru un şofer care a omorât trei oameni într-un accident în Tileagd

Un şofer care a omorât trei oameni într-un accident în Tileagd, judeţul Bihor, în urmă cu doi ani, nu va face nicio zi de închisoare, decizia instanţei fiind definitivă.

Nicio zi de închisoare pentru un şofer care a omorât trei oameni într-un accident în Tileagd
Sursa foto: alesdonline.ro
de Alin Tarnovschi    |    09 Mai 2021   •   19:19

Curtea de Apel Oradea a menţinut decizia Judecătoriei Aleşd în cazul accidentului din august 2019 din Tileagd, atunci când un adolescent de 16 ani şi bunicii săi au murit, iar şoferul care a provocat tragedia nu va face nicio zi de închisoare.

Ioan Emil Petruş, şoferul vinovat de moartea celor trei oameni, a fost condamnat definitiv la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Accidentul s-a produs pe 3 august 2019, în jurul orei 06.00, pe DN 1, la ieşire din comuna Tileagd.

Ioan Emil Petruş (44 de ani) se întorcea de la o petrecere organizată la o tabără din Şuncuiuş, unde s-a ocupat de sonorizare. Obosit, bărbatul s-a urcat la volan pentru a returna microbuzul pe care îl închiriase, în ideea de a nu mai plăti încă o zi de chirie.

Pe drum, a mai luat trei pasageri, în speranţa că îl vor ţine de vorbă şi astfel nu va adormi. Din nefericire, cei trei pasageri au adormit, iar la ieşire din comuna Tileagd, şoferul a adormit şi el.

Microbuzul scăpat de sub control a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism Matiz în care se afla o familie din Iaşi, respectiv un tânăr de 16 ani şi bunicii săi, care se întorceau de la Băile Felix.

În urma impactului, cei trei au murit.

×
Subiecte în articol: Tileagd accident Bihor
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close