Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer român riscă să îşi piardă picioarele, după ce TIR-ul pe care îl repara a pornit din loc şi a trecut peste el pe o autostradă, în Italia

Un şofer român riscă să îşi piardă picioarele, după ce TIR-ul pe care îl repara a pornit din loc şi a trecut peste el pe o autostradă, în Italia

Un șofer român a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce TIR-ul pe care îl repara pe banda de urgenţă a unei autostrăzi din Italia a pornit singur din loc și a trecut peste el. Vehiculul s-a oprit la circa 20 de metri distanță, după ce s-a lovit de parapetul de fier.

Un şofer român riscă să îşi piardă picioarele, după ce TIR-ul pe care îl repara a pornit din loc şi a trecut peste el pe o autostradă, în Italia
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    08 Oct 2021   •   22:16

Incidentul a avut loc ieri, pe autostrada A4, între Vicența Est și Vicența Vest, în direcția spre Veneția.

Din primele informații reiese că, şoferul român, în vârstă de 60 de ani, s-a oprit cu TIR-ul pe banda de urgență cu scopul de a verifica o defecțiune, foarte probabil la frâne, spune presa locală.

La un moment dat, însă, vehiculul a pornit din loc şi a trecut peste el, zdrobindu-i picioarele.TIR-ul s-a oprit la circa 20 de metri distanță, după ce s-a lovit de parapetul de fier. 

Din fericire, nu au avut loc alte accidente, mijlocul de transport rămânând pe banda de urgență până la venirea poliţiştilor, mai spune presa locală, citată de rotalianul.com.

Apelul la 118 a fost dat chiar de şoferul rănit. La faţa locului au ajuns atât paramedicii cu ambulanța, cât și agenții de la Polstrada.

Şoferul român a fost transportat la spitalul San Bortolo din Vicența, unde a fost internat urgent în secția Reanimare. Ulterior, bărbatul a fost dus în sala de operații. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de recuperare.

https://www.youtube.com/watch?v=Ky-n7yfhXzY&t=52s

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close