Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer român de TIR filmat când conduce cu 120 de km/h în Maramureş: "Este inadmisibil!"

Şofer român de TIR filmat când conduce cu 120 de km/h în Maramureş: "Este inadmisibil!"

Un şofer român de TIR a fost filmat când conduce cu peste 120 de km/h, în localitatea Moisei şi apoi în oraşul Vişeu de Sus din judeţul Maramureş.

Şofer român de TIR filmat când conduce cu 120 de km/h în Maramureş: "Este inadmisibil!"
Sursa foto: Imagini amator
de Vasile Dale    |    25 Aug 2021   •   13:28

Şoferul român de TIR a fost surprins de un alt şofer, uimit de viteza cu care acesta conducea atât în localitate, cât şi în afară.

Imaginile au fost filmate, în această dimineaţă, în jurul orei 06.45, pe DN18, în localitatea Moisei, dar şi în oraşul Vişeu de Sus.

Pe acestea se poate observa cum un alt şofer, aflat în spatele TIR-ului înmatriculat în judeţul Maramureş, filmează camionul, dar şi bordul propriei maşini, pentru a arăta viteza cu care şoferul de TIR conducea.

În bord se vede cum şoferul accelerează până la 120 de km/h doar pentru a prinde TIR-ul din urmă.

Mai mult, potrivit bărbatului care a filmat totul, pe o porţiune de drum în aliniament, şoferul ar fi condus chiar şi cu 140 de km/h.

"Filmarea este în zona unde în urmă cu două săptămâni s-a produs tragedia în care un medic și un motociclist au murit în urma unui teribil accident rutier. Este inadmisibil să circuli cu o așa viteză pe un drum național, prin localitate. Mai mult, gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă în fața mastodontului apărea un obstacol!

După ce distanța s-ar fi oprit autotrenul? Nu cumva aceste vehicule au montate limitatoare de viteză? 90 km/oră este viteza maximă până și pe autostradă", a declarat martorul care ne-a trimis imaginile.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Maramureș
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close