Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer a fost șicanat în trafic de un polițist aflat în timpul liber. De ce nu a depus plângere

Un șofer a fost șicanat în trafic de un polițist aflat în timpul liber. De ce nu a depus plângere

Un şofer din Huedin a fost şicanat în trafic de un poliţist care se afla la volanul mașinii sale, în timpul liber. Chiar dacă viața i-a fost pusă în pericol, bărbatul a preferat să nu depună plângere.

Un șofer a fost șicanat în trafic de un polițist aflat în timpul liber. De ce nu a depus plângere
Sursa foto: Captura video
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2023   •   09:21

Totul s-a întâmplat pe DN 1, între Cluj şi Oradea, în amiaza mare, când șoferul a fost șicanat în trafic de un polițist aflat în afara serviciului.

O cameră de bord a înregistrat momentele în care polițistul frânează brusc şi nejustificat, determinându-l pe șoferul din spatele lui să ajungă pe celălalt sens de mers.

Se pare că gestul polițistului a fost determinat de nemulțumirea acestuia, legată de o depășire făcută de șoferul pe care l-a șicanat.

De asemenea, fiica șoferului, aflată pe scaunul din dreapta, a filmat scena, iar imaginile au ajuns la superiorii din IPJ Cluj, care l-au identificat pe polițist și au dispus verificări.

Citește și: ”Aberațiile” din legea salarizării. Un șofer câștigă cât un profesor cu 25 de ani vechime

Cu toate acestea, șoferul șicanat nu a depus plângere împotriva celui care l-a pus în pericol, din teama de a nu avea probleme în viitor.

×
Subiecte în articol: sofer politisti sicanare in trafic
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close