Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer de TIR blocat în cabina distrusă şi agăţată de liniile de înaltă tensiune, accident la ieşire din Orşova

Şofer de TIR blocat în cabina distrusă şi agăţată de liniile de înaltă tensiune, accident la ieşire din Orşova

Un şofer de TIR a rămas blocat în cabina distrusă a camionului, care a rămas agăţată de liniile de înaltă tensiune, după un accident la ieşire din Orşova.

Şofer de TIR blocat în cabina distrusă şi agăţată de liniile de înaltă tensiune, accident la ieşire din Orşova
Sursa foto: Antena 3
de Adriana Drăghici    |    07 Sep 2021   •   09:08

Şoferul de TIR este conştient, însă a rămas blocat în cabina distrusă a camionului, iar salvatorii nu îl pot scoate decât după ce curentul va fi întrerupt.

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, pe DN 6, la ieşire din Orşova.

Din motive încă necunoscute, şoferul de TIR a pierdut controlul direcţiei, într-o curbă, iar camionul a căzut într-o râpă adâncă de câteva zeci de metri.

Alţi şoferi, martori la accident, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, cu mai multe autospeciale de intervenţie şi descarcerare.

Şofer de TIR blocat de curent în cabină, accident în Orşova

Pompierii au ajuns la şoferul blocat în cabină, acesta fiind conştient. Totuşi, din cauza liniilor de înaltă tensiune, pompierii nu pot interveni pentru a-l scoate pe şofer, astfel că aşteaptă ca liniile să fie decuplate.

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, după ce curentul va fi întrerupt, vor putea interveni pentru salvarea şoferului, iar ulterior pentru ridicarea TIR-ului.

Şoferul a rămas blocat în cabină, cu picioarele prinse sub bord.

×
Subiecte în articol: Orsova accident
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close