Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer de TIR a murit, după ce i s-a făcut rău în Vama Albiţa

Un şofer de TIR a murit, după ce i s-a făcut rău în Vama Albiţa

Tragicul eveniment a avut loc în Vama Albiţa pe care şoferul de TIR o tranzita pentru a merge spre Moldova. La scurt timp după finalizarea verificărilor, şoferul a început să se simtă rău şi s-a prăbușit lângă autocamion.

Un şofer de TIR a murit, după ce i s-a făcut rău în Vama Albiţa
Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    23 Iul 2021   •   23:42

Alerta a fost dată de un coleg care a cerut imediat un echipaj medical. La faţa locului a ajuns o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) care a reuşit să îl stabilizeze pe şoferul de TIR.

Dând semne că îşi revine, acesta s-a urcat singur în ambulanță, dar din păcate la scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Huşi acesta a murit, notează vremeanoua.ro.

Potrivit medicilor, toate datele examinării medico-legale relevă faptul că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, ar fi suferit un infarct. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, el nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul.

„Cauza exactă a decesului urmează să ne fie comunicată oficial, de către cadrele medicale”, au spus reprezentații IPJ Vaslui

×
Subiecte în articol: sofer de tir Vama Albiţa mort infarct
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close