Antena 3 CNN Actualitate Locale El e șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care îi sărise în față, în Galați

El e șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care îi sărise în față, în Galați

Un şofer de TIR a salvat viaţa unei femei în vârstă de 90 de ani, din Movileni, judeţul Galaţi, în mod miraculos, printr-o manevră demnă de Formula 1.

El e șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care îi sărise în față, în Galați
Sursa foto: Adevărul
de Gabi Vlad    |    26 Aug 2021   •   10:46

Şoferul de TIR a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă, pe DN 2B, în localitatea Movileni din Galaţi.

Pe imagini se poate observa cum o femeie sare pe şosea, din partea dreaptă a şoferului, iar în acel moment şoferul trage stânga maxim de volan.

Georgian Dinu este șoferul de TIR care a reușit să evite producerea unei tragedii în județul Galați. Bărbatul este din Buzău, are 37 de ani, este căsătorit și îl așteaptă acasă un copil mic, scrie Adevărul.

Incidentul a avut loc miercuri, 25 august, pe DN 2B, în localitatea Movileni, din județul Galați. „Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil”, a transmis IPJ Galați. 

Bătrâna crede că nu a fost vina ei

După incident, femeia de 90 de ani și-a continuat drumul, fiind identificată ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Ea a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară. 

Bătrâna este convinsă că accidentul nu a fost vina ei. Pare să nu înţeleagă de ce Poliţia a amendat-o cu 435 de lei.

”Da' cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da' maşina, dacă era, nu mă lovea?” a spus bătrâna pentru Observator.

×
Subiecte în articol: sofer TIR Galați
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close