Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferul TIR-ului a văzut ce făcea tânăra strivită în maşină, în ultimele secunde din viaţa ei, în accidentul din Ilieni

Şoferul TIR-ului a văzut ce făcea tânăra strivită în maşină, în ultimele secunde din viaţa ei, în accidentul din Ilieni

Şoferul TIR-ului implicat în cumplitul accident din Ilieni, Mureş, a povestit ce făcea tânăra de 21 de ani care a murit strivită în maşină, în ultimele secunde din viaţa ei.

Şoferul TIR-ului a văzut ce făcea tânăra strivită în maşină, în ultimele secunde din viaţa ei, în accidentul din Ilieni
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş
de Alin Tarnovschi    |    27 Iul 2021   •   09:11

O tânără în vârstă de 21 de ani, şoferiţă începătoare, şi-a pierdut viaţa, seara trecută, pe DJ 151D, între localităţile Ilieni şi Nicoleşti din Mureş, după un cumplit accident rutier pe care l-a provocat.

Cu o viteză de peste 100 de km/h, tânăra a intrat în plin cu maşina într-un TIR, iar impactul a fost atât de puternic încât din autoturism nu a mai rămas decât portbagajul.

Tânăra aflată la volan a murit pe loc în urma impactului devastator, iar pompierii de la Descarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, s-au chinuit zeci de minute să îi scoată trupul din fiarele contorsionate ale maşinii.

Din nefericire, medicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetei din comuna Hodoşa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânără şoferiţă începătoare, strivită într-o maşină, accident în Ilieni, Mureş

"Pe DJ 151D, între localitățile Ilieni și Nicolești, a avut loc un accident rutier, între un autocamion și un autoturism.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, o tânără, de 21 de ani, din Hodoșa, a decedat.

Conducătorul autocamionului, un bărbat, de 53 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea evenimentului", se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Mureş.

Şoferul TIR-ului implicat în accidentul din Ilieni, mărturie sfâşietoare

Şoferul TIR-ului implicat în accident a povestit ce s-a întâmplat cu câteva secunde înainte de impactul devastator.

"Este o domnişoară cu semne de începător. Privea undeva în jos şi nu a ridicat privirea spre mine, iar eu din poziţia în care eram în TIR, de deasupra, nu i-am văzut faţa.

În momentul în care a depăşit axul drumului, eu am început să frânez ca să îi dau timp să se redreseze, iar surpriza a fost că a trecut peste axul drumului şi a intrat frontal în mine.

Nu am văzut ce avea în mână, m-a surprins faptul că nu a ridicat privirea să se uite spre camion", a declarat Gheorghe Bugnariu.

×
Subiecte în articol: Ilieni mures accident
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close