Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Tulcea a blocat bacul cu un Logan | Marinarii au negociat cu el o oră să dea cu spatele

Un şofer din Tulcea a blocat bacul cu un Logan | Marinarii au negociat cu el o oră să dea cu spatele

Un şofer din Tulcea a provocat un scandal uriaş la trecerea cu bacul, după ce a urcat cu un Logan doar cu roţile din faţă şi apoi a negociat zeci de minute cu marinarii care îl rugau să dea cu spatele.

Un şofer din Tulcea a blocat bacul cu un Logan | Marinarii au negociat cu el o oră să dea cu spatele
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gabi Vlad    |    28 Feb 2023   •   11:58

Şoferul din Tulcea s-a urcat cu maşina pe puntea bacului, însă pentru că nu avea loc, marinarii l-au rugat să dea cu spatele şi să ia următorul bac.

În ciuda semnelor făcute de către marinarii de pe punte care îl rugau să dea cu spatele, deoarece nu încăpea toată mașina, șoferul nu a luat în seamă aceste lucruri.

Minute în șir au negociat autoritățile maritime, lăsând pasarelele coborâte.

Într-un final, după aproximativ o oră, şoferul a reuşit să strecoare maşina pe bac.

Citește și: O barjă încărcată cu nisip s-a scufundat pe canalul Poarta Albă – Midia Năvodari

Într-un final, marinarii au cedat din cauza faptului că se adunaseră mai multe mașini în spatele acesteia și i-au permis șoferului de Tulcea să urce pe navă, însă acesta a fost reclamat la poliție în momentul în care s-a ajuns la destinație.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care situația s-a desfășurat în acest fel, dar autoritățile efectuează cercetări și încearcă să îl identifice pe bărbatul care a pornit scandalul.

×
Subiecte în articol: bac Galați marinari scandal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close