Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer urmărit doi kilometri pe străzile din Constanța. Ce au descoperit polițiștii când au reușit să oprească mașina

Șofer urmărit doi kilometri pe străzile din Constanța. Ce au descoperit polițiștii când au reușit să oprească mașina

O mașină a fost urmărită 2 kilometri pe străzile din Constanța, după ce șoferul nu a dat prioritate unui pieton și a refuzat să oprească la semnalele poliției.

Șofer urmărit doi kilometri pe străzile din Constanța. Ce au descoperit polițiștii când au reușit să oprească mașina
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Mia Lungu    |    25 Feb 2023   •   15:42

O patrulă a Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța a observat, lângă o trecere pentru pietoni, că din sensul opus traversa o persoană, iar un autoturism nu a oprit pentru a da prioritate de trecere. 

Polițiștii au pornit semnalele luminoase și acustice ale mașinii, folosind și portavocea pentru a-l determina pe șofer să oprească. 

"Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre bulevardul I.C. Brătianu, în acest timp efectuând manevre riscante și având un comportament agresiv în trafic.

După aproximativ 2 kilometri s-a reușit imobilizarea acestuia, pe bulevardul I.C. Brătianu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul, de 22 de ani, avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și Drugtest, rezultatele fiind negative", a informat Poliția Constanța.

Citește și: Tragedie în staţiunea Mamaia: Un bărbat s-a înecat într-un canal

A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

×
Subiecte în articol: sofer urmărit Constanța politisti masina
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close