Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Vrancea i-a uimit pe poliţiştii din Galaţi, care i-au pus direct cătuşele

Un şofer din Vrancea i-a uimit pe poliţiştii din Galaţi, care i-au pus direct cătuşele

Un şofer din Vrancea i-a uimit pe poliţiştii din Galaţi, la un control de rutină, iar agenţii i-au pus direct cătuşele.

Un şofer din Vrancea i-a uimit pe poliţiştii din Galaţi, care i-au pus direct cătuşele
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Gabi Vlad    |    13 Noi 2021   •   21:55

Şoferul în vârstă de 53 de ani, din Vrancea, a fost tras pe dreapta pentru un control de rutină în zona Combinatului Siderurgic din Galaţi.

În momentul în care unul dintre agenţii de poliţie i-a cerut actele, bărbatul a deschis geamul maşinii, iar după primele cuvinte rostite l-a făcut pe poliţist să îl testeze cu aparatul etilotest.

Imediat după ce a venit rezultatul aparatului Drager, poliţiştii l-au transportat pe şofer la spital, iar ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore.

"În cursul acestei zile, polițiștii Biroului Rutier Galați au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat,  de 53 de ani, din județul Vrancea, după ce, seara trecută, în jurul orei, 20.30, a fost depistat conducând o autoutilitară cu semiremorcă, sub influența alcoolului.

Conducătorul auto, oprit în trafic de polițiști la intersecția drumului de acces spre Poarta Nord a Combinatului Siderurgic și strada Calea Smârdan, a prezentat la testarea alcoolscop valoarea de 1,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma analizelor de laborator, a rezultat o concentrație alcoolică de 3,54 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul, care este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea luării unei măsuri preventive", se arată într-o informare a Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close