Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferi revoltaţi, după ce au alimentat cu apă în loc de benzină, la o staţie de carburanţi din Neamţ | Reacţia Protecţiei Consumatorilor

Şoferi revoltaţi, după ce au alimentat cu apă în loc de benzină, la o staţie de carburanţi din Neamţ | Reacţia Protecţiei Consumatorilor

Mai mulţi șoferi au sesizat Protecţia Consumatorilor din Neamţ, după ce au alimentat cu apă în loc de benzină la o stație de carburanți din Roman.

Şoferi revoltaţi, după ce au alimentat cu apă în loc de benzină, la o staţie de carburanţi din Neamţ | Reacţia Protecţiei Consumatorilor
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    06 Oct 2023   •   16:45

La o stație de carburanți Mol din Roman, Neamţ, imediat după ce au alimentat, mai mulţi șoferi s-au trezit că mașinile lor nu mai pornesc. 

Ulterior, ei au aflat că în loc de benzină au alimentat autoturismele cu apă, fapt care i-a determinat să sesizeze Comisariatul Județean de Protecţie a Consumatorilor (CJPC) Neamţ.

Staţia de carburanţi a fost închisă de CJPC Neamţ

"Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activității de comercializare a carburanților pentru a stabili circumstanțele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător", a declarat, într-un comunicat remis comisarul şef al CJPC Neamţ, potrivit Agerpres.

Rezultatele preliminarii arată că pompele stației de carburanți ar fi alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină, din cauze rămase deocamdată necunoscute.

Reacţia companiei MOL România

"Este o situaţie punctuală excepţională, care a apărut ca urmare a unei intervenţii programate de calibrare a rezervorului. Am intervenit prompt pentru remedierea situaţiei. Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relaţii clienţi şi analizăm ce măsuri de suport şi compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în staţia din Roman, să ia legătura cu noi", se arată într-un comunicat de presă.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close