Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferiţă cu BMW filmată când distruge un magazin, după ce a fost "încurcată" de un alt şofer, în Brad, Hunedoara

Şoferiţă cu BMW filmată când distruge un magazin, după ce a fost "încurcată" de un alt şofer, în Brad, Hunedoara

O şoferiţă a intrat cu un BMW într-un magazin din Brad, Hunedoara, după ce ar fi fost "încurcată" de un alt şofer care a efectuat o manevră ciudată.

Şoferiţă cu BMW filmată când distruge un magazin, după ce a fost "încurcată" de un alt şofer, în Brad, Hunedoara
Sursa foto: Facebook
de Emil Gherghe    |    28 Noi 2021   •   13:59

Momentul în care femeia intră cu BMW-ul în magazinul din care îşi făcuse cumpărăturile a fost surprins de o cameră de supravghere.

Pe imagini se poate observa cum şoferiţa se urcă la volanul BMW-ului, pe care îl lăsase parcat pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi. Potrivit polţiştilor, femeia deţine un certificat de handicap, iar maşina era special concepută pentru a putea fi condusă de persoane cu dizabilităţi.

Imediat după ce porneşte, un alt şofer, aflat într-un autoturism marca Opel, pleacă de pe loc şi se opreşte brusc, blocând astfel calea de acces.

Drept urmare, şoferiţa cu BMW nu are loc să dea cu spatele, astfel că bagă în viteză şi, fără să îşi dea seama, accelerează puternic, iar maşina s-a oprit fix în geamurile magazinului.

Totul s-a întâmplat ieri, în parcarea unui magazin din municipiul Brad, judeţul Hunedoara.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

×
Subiecte în articol: brad Hunedoara BMW
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close