Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce a păţit o șoferiță din Cluj după ce a fost abordată de acest vânzător de parfumuri "fake", într-o parcare. "Fiind singură în maşină, vă spun, e nasol"

Ce a păţit o șoferiță din Cluj după ce a fost abordată de acest vânzător de parfumuri "fake", într-o parcare. "Fiind singură în maşină, vă spun, e nasol"

O femeie din Cluj-Napoca a fost abordată în parcarea unui mall de un vânzător ambulant, iar atitudinea lui a înspăimântat-o.

Ce a păţit o șoferiță din Cluj după ce a fost abordată de acest vânzător de parfumuri "fake", într-o parcare. "Fiind singură în maşină, vă spun, e nasol"
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2022   •   18:51

"În parcarea la Vivo, au apărut mai mulți indivizi care încearcă să vândă parfumuri (fake bănuiesc eu, deși îți arată că au antifurt). Nu m-ar fi deranjat atât de tare dacă nu ar fi venit insistent la mașina mea, mi-au bătut în geam și deși le-am zis că nu mă interesează, îmi zicea că sunt nebună și să deschid odată. I-am făcut semn să plece, însă el a pus parfumuri pe mașină și pe capotă”, a scris o clujeancă pe un grup de Facebook destinat clujenilor.

"Mi-a dat un pumn în capotă"

"I-am zis în repetate rânduri că nu sunt interesată, iar acesta nervos a încercat să îmi deschidă portiera mașinii, trăgând continuu de portieră, noroc că era blocată. 

Ca femeie, fiind singură în mașină, vă spun, e nasol. Am dat să plec, și abia atunci și-a luat parfumurile de pe mașină și mi-a dat un pumn în capotă.

Am pus o poză cu el, încercând la altă mașină. Eu știu că încearcă lumea să facă bani și să trăiască în aceste vremuri, dar nu se procedează așa”, a mai adăugat această în postarea sa, scrie stiridecluj.ro

Clujeanca a spus că poliția locală și agenții de pază de la Vivo au fost anunțați și speră că se va face ceva în legătură cu acest incident.

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca parfumuri fake mall
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close