Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferul care a accidentat mortal cinci persoane în stația de autobuz, reținut

Șoferul care a accidentat mortal cinci persoane în stația de autobuz, reținut

Șoferul care a accidentat mortal cinci persoane în stația de autobuz, reținut
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    14 Apr 2016   •   23:56

Șoferul care pe 4 aprilie a accidentat mortal cu mașina cinci persoane aflate într-o stație de autobuz din Brăila a fost pus joi oficial sub acuzație și reținut 24 de ore, pentru ucidere din culpă, potrivit IPJ Brăila, informează agerpres.ro.

Având în vedere că nu se poate deplasa, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Brăila, în urma accidentului pe care l-a provocat, Marius Negoiță, în vârstă de 27 de ani, a fost audiat pe patul de spital.

Negoiță va fi prezentat vineri instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Șoferul care în urmă cu o săptămână a intrat în plin cu mașina într-un grup de persoane ce se aflau într-o stație de autobuz din Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit și alți doi au fost răniținu consumase droguri, așa cum s-a spus inițial.

Potrivit specialiștilor, există posibilitatea ca aparatele să fi fost păcălite de faptul că șoferul, Marius Negoiță, în vârstă de 27 de ani, lua medicamente pentru epilepsie, o boală pe care o ascundea de zece ani.

Bărbatul a ascuns că ar avea această boală și, atunci când s-a angajat, în august 2015, ca agent de securitate la societatea ”My Security”, a completat o declarație pe propria răspundere că nu suferă de nicio boală.

Anchetatorii care se ocupă de acest caz au solicitat documente de la medicul de familie al tânărului, deoarece poliția nu avea informații că Marius Negoiță suferea de epilepsie.

Marius Negoiță are permis de conducere de șapte ani, iar în urmă cu doi ani s-a căsătorit și de o lună de zile este tatăl unui băiețel.

Persoanele care și-au pierdut viața în accidentul de luni dimineață sunt patru femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 37 și 41 de ani.

Potrivit unui comunicat remis de ICCJ, șoferul este urmărit penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close