Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni în Argeş, arestat

Şoferul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni în Argeş, arestat

Şoferul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni în Argeş, arestat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    31 Mar 2017   •   17:37

Şoferul care a accidentat mortal o persoană şi a rănit alte cinci, după ce a pătruns cu maşina prin gard în curtea unei fabrici din localitatea argeşeană Bascov, a fost arestat preventiv, vineri, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Judecătoria Piteşti a admis propunerea procurorilor şi a emis pe numele lui Andrei Cristian Caramelea un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Argeş, dar este executorie. 

Tânărul de 21 de ani a fost reţinut joi seară, după ce a fost audiat timp de aproape opt ore la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. 

Mai mulţi angajaţi ai unei firme din localitatea argeşeană Bascov au fost loviţi, joi, de un autoturism care a pătruns într-un spaţiu din curtea fabricii, accidentul soldându-se cu decesul unei persoane. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agentul Andreea Însurăţelu, persoana care a decedat este o femeie de cetăţenie sârbă, angajată a societăţii. În accident au mai fost rănite cinci persoane, un bărbat şi patru femei, dintre care două din Serbia. 

Din primele verificări efectuate de poliţişti reiese că şoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani care lucrează la aceeaşi societate de componente auto, a pierdut controlul volanului şi a pătruns în curtea fabricii, lovind un grup de muncitori aflaţi în în pauză. 

"Conducătorul auto a afirmat că a venit să aducă ceva la societatea la care lucra, apoi a plecat la volanul autoturismului personal. Se pare că, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi a pătruns într-un spaţiu special amenajat pentru angajaţii aflaţi în pauză", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sofer arest Argeş
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close