Antena 3 CNN Actualitate Locale Șobolan surprins, printre trecători, în București | Val de reacții în mediul online: ”Produc doar pagube și transmit boli”

Șobolan surprins, printre trecători, în București | Val de reacții în mediul online: ”Produc doar pagube și transmit boli”

Imagini incredibile au fost surprinse în zona Obor din București. Un şobolan a încercat să muște un trecător, apoi a fugit printre maşini şi oameni.

Șobolan surprins, printre trecători, în București | Val de reacții în mediul online: ”Produc doar pagube și transmit boli”
Sursa foto: Captură video Facebook/Adrian Niculescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   15:07

Un șobolan a fost surprins în zona Obor din București, printre trecători. Imaginile incredibile au fost publicate pe rețelele de socializare.

”Ia, uitați! În plină zi... Nu mai au nicio frică. Lasă-l! deci era sa ... Se plimbă pe aici, pe sub mașini, printre oameni... În București”, se aude pe filmarea postată pe rețelele de socializare.

”Pe Ștefan cel Mare s-a întâmplat. Acolo era mai mulți oameni și, pur si simplu, a ieșit, dar nu avea nicio frică, adică era obișnuit printre oameni.

Și pe urmă, dintr-odată, o doamnă s-a speriat, atunci, probabil, s-a speriat și el și când a fugit s-a dus spre acest domn și i s-a pus pe adidas”, a mărturisit Adrian Niculescu, cel care a surprins imaginile incredibile cu șobolanul printre trecători.

Val de reacții în mediul online

Oamenii și-au dat cu părerea pe seama acestui subiect, după ce imaginile cu șobolanul au fost publicate în mediul online.

”Purtători de microbi!”, ”Produc doar pagube și transmit boli. Si sunt paraziți, trăiesc doar în preajma omului”, ”Luați pisici și scăpați de ei” sunt câteva dintre comentariile internauților.

Sunt și români, însă, care știu să facă haz de necaz în orice situație: ”Lasă de un KFC”, ”Vino in UK. Închiriezi casă cu tot cu animale de companie”, ”L-aș lua și aș face un podcast cu el”.

Dintr-o data a aparut brusc SOBOLANUL si a ATACAT un om??? Tu cum ai fi reactionat??

Publicată de Adrian Niculescu pe Vineri, 5 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: şobolan București
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close