Antena 3 CNN Actualitate Locale Sorin, un tânăr fotbalist din Seini, s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, la Balastiera Apa

Sorin, un tânăr fotbalist din Seini, s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, la Balastiera Apa

Sorin Boje, un tânăr fotbalist în vârstă de 22 de ani, s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, la Balastiera Apa, după ce a sărit în apă, de pe hidrobicicletă, fără să ştie să înoate.

Sorin, un tânăr fotbalist din Seini, s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, la Balastiera Apa
Sursa foto: Facebook | Antena 3
de Vasile Dale    |    11 Iul 2021   •   09:43

Tânărul fotbalist din Seini, judeţul Maramureş, a mers, ieri după-amiază, cu câţiva prieteni, la complexul Balastiera Apa din Satu Mare, pentru a se distra. Astfel, tinerii au închiriat o hidrobicicletă şi au pornit pe lac.

Potriviit unor martori, tinerii ascultau muzică la o boxă şi consumau alcool. Mai mult, niciunul dintre ei nu purta vesta de salvare.

La un moment dat, deşi nu ştia să înoate, Sorin s-a aruncat în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă. Doar unul dintre prietenii săi ştia să înoate şi, deşi a sărit să îl caute, nu l-a găsit.

Sorin s-a înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi, care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul pompierilor şi scafandrilor.

Sorin Boje juca fotbal la echipa de liga a IV-a CS Seini, în seria SUD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Seara trecută, echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare l-au căutat pe tânăr cu o barcă, însă nu l-au găsit.

În această dimineaţă, la Balastiera Apa au ajuns scafandri din Bihor şi Cluj pentru a-l căuta pe tânărul fotbalist care s-a înecat.

×
Subiecte în articol: Seini Maramureș
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close