Antena 3 CNN Actualitate Locale Soţ şi soţie bătuţi şi jefuiţi în propria casă de trei indivizi cu cagule. Bărbatul a ajuns la spital

Soţ şi soţie bătuţi şi jefuiţi în propria casă de trei indivizi cu cagule. Bărbatul a ajuns la spital

Doi soți din Bucium, judeţul Iaşi au trăit clipe de groază noaptea trecută. Trei indivizi cu cagulă le-a intrat în casă şi după ce i-au lovit cu bestialitate le-au furat toate economiile.

Soţ şi soţie bătuţi şi jefuiţi în propria casă de trei indivizi cu cagule. Bărbatul a ajuns la spital
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Claudia Popovici    |    14 Iul 2021   •   18:36

Incidentul a avut loc noaptea trecută în localitatea Bucium din judeţul Iaşi. Cele două victime susţin că în plină noapte au fost atacaţi în propria casă, au fost jefuiţi și că nu au reușit să-i vadă pe atacatori care purtau cagulă.

În urma conflictului, soţul femeii s-a ales cu răni la mâni provocate de unul din agresori care l-a atacat cu un cuţit.

Azi dimineață, poliţiştii au prelevat amprente de pe uşa de fier a casei şi din interiorul imobilului. Suspecții sunt cautați la această oră de anchetatori, informează presa locală.

”A fost constituită o echipă complexă formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția 5 Politie și Biroului de Investigații Criminale Iaşi care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie in vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală”, au transmis rereprezentații IPJ Iași.

Un atac asemănător s-a petrecut în localitatea Corbu în județul Constanța, la începutul lunii iulie, când un bărbat cu cagulă şi mânuși a intrat în casă noaptea, peste o familie cu trei copii. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica. 

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut. 

Criminalul este vecin cu familia pe care distrus-o. În casa lui s-a găsit o macetă, haine cu sânge, o faţă de masă cu sânge, cheile casei.

 

×
Subiecte în articol: Iași cagule jaf spital bătaie
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close