Antena 3 CNN Actualitate Locale Soţia unui cunoscut preot român a fost găsită spânzurată în Săptămâna Mare. Avea 37 de ani şi devenise recent mamă

Soţia unui cunoscut preot român a fost găsită spânzurată în Săptămâna Mare. Avea 37 de ani şi devenise recent mamă

Soţia unui cunoscut preot român a fost găsită spânzurată în Săptămâna Mare. Avea 37 de ani şi devenise recent mamă
Sursa foto: Foto: Vladimir Florea/Facebook
26 Apr 2019   •   15:32

O tragedie fără margini s-a petrecut în familia unui cunoscut preot. Soţia lui a fost găsită moartă, în gospodărie, chiar în Săptămâna Mare. Femeia, tânără, îşi văzuse recent visul de a avea un copil, după mulţi ani de aşteptare.

Anca-Ştefania Florea, soţia preotului constănţean Vladimir Florea, cunoscut ca „părintele Vladimir de la Oituz“, a fost găsită moartă în locuinţa din comuna Valu lui Traian.

Femeia, în vârstă de 37 ani, devenise recent mamă. După mulţi ani de aşteptare, ea adusese pe lume un copil, în urmă cu 6 luni. 

„La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că femeia în cauză are 37 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală.“  a comunicat Poliția, la solicitarea ”Adevărul”.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close