Antena 3 Actualitate Locale Soțul i-a spus că se duce la spital, dar nu s-a mai întors niciodată. După 23 de ani, a primit un telefon și a înțeles totul

Soțul i-a spus că se duce la spital, dar nu s-a mai întors niciodată. După 23 de ani, a primit un telefon și a înțeles totul

15 Mar 2018   •   10:55
Soțul i-a spus că se duce la spital, dar nu s-a mai întors niciodată. După 23 de ani, a primit un telefon și a înțeles totul
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Linda Iseler și Richard Hoagland erau un cuplu fericit din Indiana, asta până într-o zi, când bărbatul nu s-a mai întors acasă.

Pe 10 februarie 1993, Linda era la serviciu atunci când a primit un apel de la soțul ei, Richard, care i-a spus că se simte rău și că s-a dus la spital. Ea l-a rugat să o  aștepte, ca să vină să îl vadă, dar el a refuzat. Atunci a fost ultima dată când cei doi soți au vorbit.

Văzând că nu se mai întoarce, Linda a sunat la toate spitalele, încercând să dea de soțul ei, însă fără succes. După câteva zile de la dispariție, autoritățile locale care investigau cazul i-au găsit mașina în apropiere de Aeroportul Internațional din Indianapolis, dar nu exista nicio dovadă că bărbatul ar fi călătorit cu avionul undeva.

După 23 de ani de când nu mai auzise nimic de fostul soț, a primit un apel telefonic care i-a schimbat viața complet, oferindu-i răspunsurile pe care le căutase în toți acești ani.

Unchiul său, Terry, murise în 1991, dar când i-a căutat numele, a descoperit că cineva se folosea de numele acestuia, așa că a cerut ajutorul poliției.

Cel care îi furase identitatea unchiului decedat era nimeni altul decât Richard Hoagland. Și-a părăsit familia și a zburat spre Florida pentru a se ascunde, apoi a închiriat o cameră de la tatăl lui Terry. Richard aflase despre moartea lui Terry și i-a furat actele de identitate. Apoi s-a mutat în Florida, s-a căsătorit având numele de Terry și avea chiar și un fiu de 19 ani cu noua sa soție.

În prezent, Richard Hoagland este cercetat pentru furt de identitate, potrivit WashingtonPost

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close