Antena 3 CNN Actualitate Locale "Aşa ne chinuim de ani de zile" | Şpagă de peste 1.000.000 lei pentru un drum de care s-a ales praful, la propriu. Revolta localnicilor

"Aşa ne chinuim de ani de zile" | Şpagă de peste 1.000.000 lei pentru un drum de care s-a ales praful, la propriu. Revolta localnicilor

O șpagă de peste 1.000.000 lei pentru un drum de care s-a ales praful, la propriu. Localnicii din Vaslui trăiesc un adevărat coșmar din cauza prafului nociv de pe stradă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Sep 2023   •   17:00

Deși drumul strategic din Vaslui pe tronsonul Laza-Codăeşti trebuia finalizat de ceva vreme, autoritățile l-au lăsat uitării. Localnicii trăiesc un adevărat coșmar din cauza aerului devenit aproape irespirabil sub norii groși de praf care se ridică în urma mașinilor.

"Imediat se pune praf. Intră în toate și în casă și peste tot, n-avem ce face. Nu putem să dăm cu var sau să facem ceva din cauza asta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De când a început e aşa (n.r. lucrările la drum)... a fost șoseaua bună, dar au stricat-o de când s-a decopertat asfaltul", spune un localnic.

"N-avem de ales. Așa ne chinuim de doi ani de zile", mai spune un localnic. 

"E jalnic! Veniți într-o zi să prindeți două camioane sau două tiruri şi nu se mai vede pe o distanță de 500 de metri. Mult praf, foarte mult.. E greu, de trei ani de zile așa suportăm", mai spune un bărbat.

Costul pentru finalizarea drumului strategic Laza-Codăeşti se ridică la aproximativ 290 de milioane de lei.

×
Subiecte în articol: spaga Vaslui
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close