Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă o sinucidere în spatele gratiilor. Este al doilea caz în doar două luni

Încă o sinucidere în spatele gratiilor. Este al doilea caz în doar două luni

Încă o sinucidere în spatele gratiilor. Este al doilea caz în doar două luni
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Noi 2016   •   10:30

Un deţinut în vârstă de 24 de ani din Penitenciarul Arad a fost găsit spânzurat joi după-amiază, în baia camerei de detenţie, acesta fiind transportat de urgenţă la spital, unde însă a decedat, informează inspector principal Eduard Magold, purtător de cuvânt al instituţiei.

'Joi după masă, personalul de serviciu al Penitenciarului a fost anunţat că un deţinut s-a spânzurat în baia camerei de detenţie, cei care au făcut anunţul fiind colegii de cameră ai acestuia. A fost anunţat personalul medical al Penitenciarului, care au venit de îndată la faţa locului şi au început manevrele de resuscitare. Ulterior s-a sunat la telefonul unic de urgenţă 112, la Penitenciar deplasându-se un echipaj SMURD. Membrii echipajului au continuat manevrele de resuscitare, însă starea bărbatului fiind gravă, s-a luat decizia transportării acestuia la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la spital, bărbtul a decedat', a declarat inspector principal Eduard Magold.

Potrivit sursei citate, tânărul deţinut în vârstă de 24 de ani ispăşea în Penitenciarul Arad o condamnare de 6 ani şi 3 luni pentru furt. La acest moment nu se cunosc cauzele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

'În Penitenciarul Arad a fost demarată o anchetă internă, sub conducerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad', a adăugat inspector principal Eduard Magold, purtător de cuvânt Penitenciarului Arad.

În luna septembrie, un deţinut în vârstă de 48 de ani care executa în Penitenciarul din Arad o pedeapsă pentru furt calificat, dar era trimis în judecată şi în alte dosare, a fost găsit de asemenea decedat prin spânzurare, tot în baia camerei de detenţie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sinucidere detinut
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close