Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbaţi din Covasna, prinşi în flagrant după ce au aruncat în aer un bancomat, pentru a fura banii

Doi bărbaţi din Covasna, prinşi în flagrant după ce au aruncat în aer un bancomat, pentru a fura banii

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un bancomat din Ozun, judeţul Covasna, prin producerea unei deflagrații.

Doi bărbaţi din Covasna, prinşi în flagrant după ce au aruncat în aer un bancomat, pentru a fura banii
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    20 Mar 2020   •   10:21

Cei doi, un tânăr de 25 de ani şi un altul de 38 de ani, ar fi distrus bancomatul printr-o explozie provocată, apoi ar fi pătruns în sediul băncii prin forțarea ușii de acces.

Ei au avut şi un complice care, de asemenea, a fost prins. Toţi trei sunt bănuiţi de mai multe astfel de fapte în Poiana Brașov și Sinaia.

"După producerea deflagrației, cei doi ar fi pătruns în incinta unității bancare, situată la parterul unui bloc de locuințe, prin forțarea ușii de acces și ar fi strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieșit și încercau să își asigure scăparea, au fost prinși în flagrant de polițiști. 

Ulterior, în municipiul Brașov, în incinta unei benzinării, a fost depistat și un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către și dinspre localitatea Ozun. 

Cei trei bărbați sunt bănuiți de săvârșirea acestui gen de infracțiuni și există date cu privire la implicarea acestora și în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor și furtul banilor din Poiana Brașov și Sinaia.

Bărbații în cauză se află în prezent în custodia polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun", se arată în comunicatul Poliţiei.
 

×
Subiecte în articol: bancomat spargere Covasna
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close