Antena 3 CNN Actualitate Locale Spargere într-un apartament din Reșița. Cum au reușit doi hoți să fure peste jumătate de milion de lei

Spargere într-un apartament din Reșița. Cum au reușit doi hoți să fure peste jumătate de milion de lei

Doi hoți sunt acuzați că au furat peste jumătate de milion de lei dintr-un apartament din Reșița, deținut de o femeie în vârstă de 66 de ani.

Spargere într-un apartament din Reșița. Cum au reușit doi hoți să fure peste jumătate de milion de lei
Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    12 Ian 2023   •   20:30

Ieri, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către o femeie din oraș despre faptul că apartamentul mătușii sale a fost spart și este posibil să îi fie sustrase bunuri din interior.

Polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au forțat ușa de acces în locuința unei persoane în vârstă de 66 de ani, iar dintr-o cameră a imobilului ar fi sustras peste 500.000 de lei. Doi bărbați suspecți au fost descoperiți și reținuți de polițiști. 

"În urma investigațiilor efectuate de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Municipiului Reșița, în cursul zilei de ieri, au fost identificați doi bărbați de 24 și 26 de ani, din Reșița, bănuiți de comiterea faptei, unul dintre aceștia fiind depistat în trafic în județul Timiș, cu sprijinul colegilor de la Poliția Orașului Gătaia.

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin", au anunțat polițiștii.

Astăzi, polițiștii au făcut patru percheziții domiciliare "în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, recuperării prejudiciului și tragerii la răspundere penală a celor vinovați". În cauză a fost deschis un dosar penal de furt calificat.

×
Subiecte în articol: spargere apartament Reşiţa hoti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close