Antena 3 CNN Actualitate Locale Spital lăsat fără telefonia fixă după ce hoţii au tăiat cablurile, la Brăila

Spital lăsat fără telefonia fixă după ce hoţii au tăiat cablurile, la Brăila

Un spital din Brăila a fost lăsat fără telefonia fixă după ce hoţii au furat un cablu de telecomunicaţii. Potrivit poliţiştilor, hoţii au furat cablurile direct din reţeaua de canalizare din zona spititalului şi au fugit.

Spital lăsat fără telefonia fixă după ce hoţii au tăiat cablurile, la Brăila
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    Gabi Vlad    |    13 Ian 2023   •   15:50

Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Brăila a rămas fără telefonie fixă după ce cablurile i-au fost furate la începutul acestei săptămâni. 

Organele de poliţie încă îi caută pe cei responsabili pentru lipsa de telefonie fixă. Făptaşii au lăsat fără curent atât corpul A, cât şi corpul B al instituţiei.

Autorităţile au fost anunţate de către un lucrător de la compania de telefonie. 

Corpul A a fost debranşat la scurt timp de la această infracţiune, fiind aproape de sursa tehnică şi conectarea s-a făcut rapid. Probleme mai mari au fost pentru corpul B, a durat câteva zile, timp în care administraţia spitalului a dat telefoane mobile pentru fiecare secţie din corpul B, astfel încât aparţinătorii au putut să ţină legătura cu cei internaţi în spital.

Poliţia are un grup de suspecţi, continuă cercetările, iar noi vom reveni pe măsură ce acestea avansază şi poate îi şi identifică pe cei care au lăsat Spitalul de Urgenţă din Brăila fără semnal.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close