Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de cinci ani, la un pas de moarte. Acuzații grave la adresa medicilor: „Ce-am pățit la spitalul din Bârlad este incredibil”

Fetiță de cinci ani, la un pas de moarte. Acuzații grave la adresa medicilor: „Ce-am pățit la spitalul din Bârlad este incredibil”

Fetiță de cinci ani, la un pas de moarte. Acuzații grave la adresa medicilor: „Ce-am pățit la spitalul din Bârlad este incredibil”
de S.T.    |    16 Mai 2016   •   11:58

Caz șocant la spitalul bârlădean, unde o fetiță de cinci ani se zbate între viață și moarte din cauza medicilor de la secția Boli Infecțioase!

Micuța a fost adusă de părinți pe 7 mai, la spitalul din Bârlad, fiind diagnosticatã cu varicelă și trimisă acasă. Fetița s-a simțit foarte rău și a fost adusă la spital cu ambulanța încă de două ori, pe 9 mai, când a fost trimisă acasă, și apoi pe 10 mai, când, în sfârșit, a fost internată, având pe tot corpul bube mari, scrie vremeanoua.ro.

Abia duminică, la cererea părinților și a rudelor, indignate de starea gravă a fetei, li s-a permis să plece cu ea la Iași, pe propria răspundere, fără a li se acorda o ambulanță !

La Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, unde a ajuns copila, a fost băgată direct la ATI-Reanimare, fiind diagnosticată cu o puternică infecție la plămâni și inimă!

„Ne-au spus că o zi dacă mai stătea la Bârlad, murea fetița. Vrem să facem plângere, oriunde ni se va face dreptate, pentru că ce-am pățit la spitalul din Bârlad este incredibil! Putea să ne moară copilul!”, a spus Costeluș Rusu, fratele mamei fetiței, la întoarcerea de la Iași.

×
Subiecte în articol: Barlad infectie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close