Antena 3 CNN Actualitate Locale Staţiile pentru maşinile electrice din Galaţi, nefuncţionale din cauza unei gafe a muncitorilor

Staţiile pentru maşinile electrice din Galaţi, nefuncţionale din cauza unei gafe a muncitorilor

Situaţie incredibilă la Galaţi. Staţiile de încărcare ale maşinilor electrice nu pot fi folosite pentru că muncitorii au aruncat la gunoi codurile de activare. Şi-au dat seama de gafă în momentul în care totul era pus la punct şi aparatele nu au pornit.

Staţiile pentru maşinile electrice din Galaţi, nefuncţionale din cauza unei gafe a muncitorilor
Sursa foto: Antena 3
de Gabi Vlad    |    28 Iul 2022   •   18:07

Surpriza a venit in momentul în care staţiile de alimentare au fost conectate la energie electrică şi urmau să fie pornite.

Când să le pună în funcţiune constructorii şi-au dat seama că lipseşte ceva. Codurile de acces pe care le-au aruncat chiar ei la gunoi.

"Din păcate ne-am confruntat și cu o situație atipică. Echipele de muncitori desemnate să instaleze cele 25 de stații au aruncat ambalajele stațiilor, ambalaje care conțineau și codurile de activare a staţiilor. Acest lucru a dus la întârzierea punerii în funcțiune", a spus Petrica Paţilea, purtător de cuvânt Primăria Galaţi.

Când au auzit de o asemenea grozăvie, localnicii din Galaţi au rămas înmărmuriţi de uimire.

Până acum in Galaţi au fost montate 21 de staţii de încărcare pentru maşinile electrice, alte 25 urmează să fie puse în funcţiune.

Situaţia ar urma să fie remediată în scurt timp, după ce fabrica va retrimite codurile de acces.
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close