Antena 3 CNN Actualitate Locale Străzi „asfaltate” cu pământ într-un oraş din România - VIDEO

Străzi „asfaltate” cu pământ într-un oraş din România - VIDEO

Străzi „asfaltate” cu pământ într-un oraş din România - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
04 Iul 2017   •   17:46

Pe mai multe străzi din Lugoj, gropile săpate pentru lucrări edilitare au fost acoperite cu pământ. Primarul susţine că sunt peste 260 de situaţii de acest fel, potrivit adevarul.ro.

Gropile săpate pentru lucrări au fost acoperite cu pământ, iar aşa cum era de aşteptat, acesta nu a rezistat, iar şoferii sunt nevoiţi să ia în plin denivelările sau să facă slalom pentru a evita gropile. 

Primarul Lugojului, Francisc Boldea, susţine că în oraş sunt mult mai multe situaţii de acest fel, principala cauză fiind lipsa de dotări societății de apă şi canal din subordinea Consiliului Local Lugoj.

„Le-am cumpărat utilaje acum. Săptămâna viitoare primesc şi camionetă. Sarcina este pur a Meridianului, să aducă drumul la starea iniţială. Până acum au zis că nu au avut cu ce că nu au avut utilaje. Acum au utilaje, au termen ca până la întâi august, tot oraşul să fie terminat. Până acum asfaltările s-au făcut cu lopata şi au fost de proastă calitate. De asta am cumpărat utilaje. O să îşi revină la toate. Am făcut un inventar sunt 261 de situaţii în tot oraşul”, a declarat primarul.

×
Subiecte în articol: Lugoj strazi Pamant
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close