Antena 3 CNN Actualitate Locale Student din București, desfigurat de un adolescent de 16 ani după o noapte petrecută într-un club din Focşani

Student din București, desfigurat de un adolescent de 16 ani după o noapte petrecută într-un club din Focşani

Student din București, desfigurat de un adolescent de 16 ani după o noapte petrecută într-un club din Focşani
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
22 Oct 2019   •   10:50

Un tânăr de 20 de ani, din Focşani, student la o facultate din Bucureşti, a fost bătut crunt în noaptea de sâmbătă spre duminică, în faţa Colegiului Naţional "Al. I. Cuza" din Focşani.

Evenimentul a avut loc imediat după ce studentul, care era însoţit de un prieten, au părăsit localul unui club aflat în apropiere. Potrivit fratelui victimei, la plecarea din club, studentul a salutat o fată aflată acolo, lucru care l-ar fi deranjat pe agresor, un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiu, despre care s-a aflat că era chiar fratele fetei. Acesta şi-a chemat câţiva apropiaţi şi au plecat după student, iar în dreptul Colegiului Cuza au tăbărât pe el.

“Fratele meu are piramida nazală distrusă, dinţii crăpaţi, este într-o stare destul de gravă. O să-i facem transferul la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Mergem să ne căutăm dreptatea în instanţă, pentru ca astfel de fapte să nu se mai întâmple. Fratele meu nu a fost implicat niciodată într-un scandal, este un băiat liniştit şi nu trebuie să sufere din cauza unor astfel de indivizi violenţi şi minori pe deasupra”, a declarat fratele victimei pentru Adevărul.
 

×
Subiecte în articol: Vrancea student bătaie club
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close