Antena 3 CNN Actualitate Locale Sumă uriașă cheltuită de Primăria Sectorului 1 pe panseluțe, în ultimii șapte ani

Sumă uriașă cheltuită de Primăria Sectorului 1 pe panseluțe, în ultimii șapte ani

Sumă uriașă cheltuită de Primăria Sectorului 1 pe panseluțe, în ultimii șapte ani
Sursa foto: Foto: Pixabay
12 Aug 2016   •   12:51

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, consideră că Primăria Sectorului 1 ar trebui să aloce o sumă pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului şi că va discuta cu toţi consilierii locali pe acest subiect, astfel încât până la şedinţa din luna septembrie să fie găsită o soluţie. 

"Cu siguranţă va trebui să alocăm o sumă şi pentru Catedrală. Vom vorbi cu toţi consilierii. Cred că în şedinţa din luna septembrie vom veni şi cu o soluţie pentru Catedrală. Sper să pot convinge consilierii de la PNL şi USB. Am avut azi o întâlnire cu doamna Clotilde Armand (USB) şi în perioada următoare vom organiza o dezbatere publică. Cu siguranţă vom găsi o soluţie", a spus el. 

Precizările au fost făcute la finalul unei întâlniri cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, întrevedere în care s-a discutat despre construirea unui nou spital de arşi în Sectorul 1, dar şi despre o lucrare mai amplă de reabilitare a secţiei de Terapie Intensivă a actualului Spitalul de Arşi. Întrebat dacă banii nu ar trebui orientaţi mai bine către spital, decât spre Catedrală, Dan Tudorache a precizat: "Ştiţi câţi bani s-au alocat de către Primăria Sectorului 1 pentru panseluţe în ultimii şapte ani? 300 de milioane de euro". 

De altfel, primarul Dan Tudorache a arătat că agreează ideea construirii unui nou spital de arşi în Sectorul 1, menţionând că acesta ar urma să fie realizat în cursul mandatului său, dar şi că primăria va oferi cea mai mare parte din fondurile necesare. 

Un proiect de hotărâre conform căruia Primăria Sectorului 1 ar urma să aloce 10 milioane de lei Patriarhiei Române pentru finanţarea unor lucrări la Catedrala Mântuirii Neamului a fost pus în dezbatere publică pe site-ul Primăriei pe data de 10 august. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close