Antena 3 CNN Actualitate Locale Surpriză emoționantă pusă la cale de mai mulți elevi de clasa a IX-a pentru diriginta lor. „Ne-ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog. Faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm”

Surpriză emoționantă pusă la cale de mai mulți elevi de clasa a IX-a pentru diriginta lor. „Ne-ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog. Faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm”

Surpriză emoționantă pusă la cale de mai mulți elevi de clasa a IX-a pentru diriginta lor. „Ne-ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog. Faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm”
Sursa foto: foto- Facebook / Stefan Matei
14 Iun 2019   •   08:02

O profesoară de franceză de la Colegiul Național ”Gib Mihăescu” din Drăgășani, care este și diriginta unor elevi de clasa a IX-a, a avut parte de o adevărată surpriză din partea acestora. Elevii i-au pregătit dirigintei lor, care pleacă în concediu de maternitate, o zi  pe care nu o va uita prea curând.

Au așteptat-o cu flori, cu muzică, tort, artificii, iar ceea ce a văzut în momentul în care a deschis ușa clasei a lăsat-o pe dirigintă fără cuvinte. De asemenea, elevii au personalizat și tot felul de hăinuțe cu mesaje în limba franceză pentru băiețelul pe care îl așteaptă. 

Liceenii s-au organizat astfel încât fiecare dintre ei a afișat câte un mesaj de apreciere și de mulțumire pentru toate lucrurile învățate și pentru dedicarea cu care profesoara lor și-a practicat meseria. 

Întregul moment a fost filmat și pus de unul dintre elevi pe Facebook. „Doamnă dirigintă, nu a fost o perioadă lungă de timp de când ați fost împreună cu noi, dar noi ne-am îndrăgostit de dumneavoastră pentru că sunteți un om perfect și de oamenii perfecți te îndrăgostești imediat. Nu cred că există cuvinte pe lumea asta să vă exprime iubirea noastră. Ni se frâng inimile deoarece ne părăsiți, chiar dacă este pentru o perioadă scurtă de timp, dar să știți că o să vă așteptăm cu brațele deschise și gata să creem noi amintiri împreună. Ne-ați fost dirigintă, profesoară, mamă, prietenă, psiholog, ați fost diriginta perfectă și nu există o persoană la fel de mărinimoasă, sufletistă, plină de viață, sunteți perfectă și vă iubim enorm. Din cauza emoțiilor nu știu ce să mai zic, am rămas fără cuvinte... dar faptele noastre arată ceea ce simțim pentru dumneavoastră. Vă iubim enorm”, a spus Ștefan Mihai, unul dintre elevii care au spus la cale momentul special. 

×
Subiecte în articol: surpriza elevi profesoara
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close