Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Erau gene și sprâncene în conservă” Surpriză neplăcută găsită de un bărbat din Cluj într-o conservă cu carne de vită

”Erau gene și sprâncene în conservă” Surpriză neplăcută găsită de un bărbat din Cluj într-o conservă cu carne de vită

Un clujean, care şi-a cumpărat o conservă cu carne de vită, de la un lanţ de magazine cunoscut în România, a avut un adevărat şoc când a observat ce conţine.

”Erau gene și sprâncene în conservă” Surpriză neplăcută găsită de un bărbat din Cluj într-o conservă cu carne de vită
de Claudia Popovici    |    18 Iul 2023   •   21:59

Majoritatea conservelor, fie ele cu carne, peşte sau alte alimente, sunt o opțiune avantajoasă pentru majoritatea românilor care nu au timp să pregătească masa sau nu au suficient timp la dispoziție pentru a mânca.

Este şi cazul unui clujean care a ales o conservă cu carne de vită. Însă marea i-a fost mirarea când a privit cu atenţie conținutul acesteia.

Mai exact, atunci când a deschis conserva clujeanul a observat urme de "gene şi sprâncene", probabil ale bietului animal care au fost mixate cu bucăți de piele și carne și apoi puse în conservă, notează Ştiri de Cluj.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit etichetei, conserva conține: ”65% carne de vită, apă, șorici, amidon din cartofi, fibre din grâu, sare iodată, zahăr, condimente (piper alb, ulei de nucşoară, ulei de dafin, boia de ardei), conservant: nitrit de sodiu”.

Aşa că, în cel mai optimist scenariu, probabil că genele găsite de clujean în interior sunt din sorici.

×
Subiecte în articol: conserva Cluj Lidl
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close