Antena 3 CNN Actualitate Locale Principalul suspect în cazul dublului omor de la Timișoara a fost prins! Bărbatul a recunoscut crimele

Principalul suspect în cazul dublului omor de la Timișoara a fost prins! Bărbatul a recunoscut crimele

Principalul suspect în cazul dublului omor de la Timișoara a fost prins în urmă cu scurt timp.

de Laura Dinu    |    29 Iun 2023   •   23:08

Polițiștii au reușit să îl prindă la doua zile de la momentul în care ar fi ucis cu sânge rece doi bătrâni, în casa lor aflată în plin centrul orașului, lângă Tribunal.

Din primele date, bărbatul a fost prins pe strada și înconjurat de forțele de ordine.

Părinții bărbatului au fost audiați în cursul zilei de joi și tot atunci le-a fost percheziționată locuința.

Joi după-amiază, polițiștii au făcut mai multe controale și filtre în zona Iosefin din Timișoara.

În această seară, în momentul în care a fost înconjurat de agenți, bărbatul nu a mai opus rezistență și s-a predat. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, bărbatul a recunoscut că i-a omorât pe cei doi bătrâni. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În urmă cu câteva minute, colegii mei l-au depistat și l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe prezumtivul autor al tragediei din Timișoara. 

În acest moment nu putem da foarte multe informații, sunt activități în derulare. Ceea ce este important este faptul că principalul suspect în cazul acestui omor, acestui dublu omor, se află în custodia polițiștilor.

Din datele pe care le deținem la acest moment, bărbatul nu a opus rezistență. Acesta a fost imobilizat conform procedurilor legale.

În acest moment urmează a fi condus la audieri unde se va administra și probatoriul necesar în această cauză și cu siguranță procurorul de caz, întrucât este o infracțiune de omor, competența se află la procuror, cu siguranță procurorul de caz, în urma administrării probatoriului și bineînțeles în urma audierilor și a celorlalte probe, va dispune și măsurile legale în acest caz”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR, la Antena 3 CNN. 

„Mecanismul a fost unul complex. În primul rând vorbim de activitățile derulate de specialiștii de la Timișoara, din cadrul Poliției Române de la Institutul Național de Criminalistică, sub coordonarea procurorului de caz, însă a ajutat foarte mult mediatizarea a acestui portret robot, a imaginilor surprinse.

Bineînțeles, toate aceste imagini au fost coroborate cu probe și mijloace tehnice de probă din punct de vedere criminalistic, astfel încât să fie probată această faptă. (...) Societatea românească în acest caz a dat dovadă de solidaritate”, a mai spus la Antena 3 CNN purtătorul de cuvânt al IGPR.

×
Subiecte în articol: Timișoara crima
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close