Antena 3 CNN Actualitate Locale Sute de oameni, buluc la inaugurarea "celui mai mare aqua-park din sud-estul României"

Sute de oameni, buluc la inaugurarea "celui mai mare aqua-park din sud-estul României"

Sute de oameni s-au înghesuit sâmbătă, la deschiderea "celui mai mare aqua-park din sud-estul României" situat pe malul Dunării, la Galaţi. Locul de agrement a fost deschis în locul unei plaje închise de DSP în urmă cu 7 ani.

Sute de oameni, buluc la inaugurarea "celui mai mare aqua-park din sud-estul României"
de Gabi Vlad    |    31 Iul 2021   •   09:34

Dornici de disracţie, românii nu se sperie nici de temperaturile de foc şi nici de COVID-19.

Sute de persoane s-au adunat cu mic, cu mare, la deschiderea "celui mai mare aqua-park din sud-estul României".

Umăr la umăr, oamenii nu respectau măsurile de protecție și de distanțare socială.

Deşi capacitatea maximă este de 3.000 de persoane, din cauza restricţiilor impuse de pandemie, doar 1.500 oameni vor avea acces.

Gabi Vlad, reporter Antena 3, vă prezintă mai multe informaţii.

"S-a deschis primul aqua park din zonă, după 8 ani de "secetă". Cu toate că Gălaţiul, paradoxal este între trei ape - Siret, Prut și Dunăre, sunt 8 ani de zile de când nu a avut niciun fel de plajă. Într-adevăr, lumea a venit înainte de deschiderea oficială, ora 9 era. Oamenii au venit chiat de la 7-8 ls porțile de intrare. S-a alergat către casele de bilete, iar acum sunt niște cozi de nu pot să vă povestesc. Din estimările mele, sunt 300 de oameni care așteaptă să intre să își cumpere brățara cu care vor fi identificați. În funcție de brățară se va intra în zona de plajă cu nisip de pe malul Dunării, sau în aqua-park. Prețul biletului este de 50 de lei, că este weekend. Prețul în timpul săptămânii e mai redus", a spus Gabi Vlad.

"Pentru intrarea la aqua park, adulții plătesc 35 de lei, de luni până joi, și 50 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 20 de lei, de luni până joi, și 25 de lei de vineri până duminică. Pentru intrarea la plaja de nisip, adulții achită 15 lei, de luni până joi, și 20 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 10 de lei, de luni până duminică. Copiii cu vârsta până în 7 ani, însoţiţi de un adult, au intrarea liberă. 

Intrarea în zona de agrement se va face pe baza unei brăţări de acces, pentru care se va achita, în numerar, o garanţie de 25 de lei. Suma va fi restituită la momentul predării brăţării la casierie, însă doar în ziua în care a fost achitată. Dacă o aduceţi a doua zi, pierdeţi garanţia", potrivit viatalibera.ro

Plaja "Dunărea" este dotată cu sisteme de umbrire, șezlonguri (aproximativ 600), hamace, perne puf pentru plajă, colaci single și double. S-au amenajat 120 de locuri de parcare”, a comunicat Primăria Municipiului Galaţi.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close