Antena 3 Actualitate Locale Sute de oameni au fost evacuaţi dintr-un parc acvatic din Capitală, după ce s-a simțit miros puternic de fum

Sute de oameni au fost evacuaţi dintr-un parc acvatic din Capitală, după ce s-a simțit miros puternic de fum

de Claudia Popovici    |    13 Iun 2021   •   20:11
Sute de oameni au fost evacuaţi dintr-un parc acvatic din Capitală, după ce s-a simțit miros puternic de fum

Un echipament auxiliar din spațiul tehnic al unui parc acvatic din Capitală s-a supraîncălzit și s-a decis, ca măsură preventivă, evacuarea celor prezenți. Ei au primit un voucher de acces pentru o dată ulterioară, pentru disconfortul creat.

Reprezentanții parcului acvatic au transmis că, duminică, la un echipament auxiliar din spațiul tehnic s-a semnalat o supraîncălzire, dar incidentul nu a afectat niciun client prezent în acel moment.

„Pentru siguranța și confortul clienților și angajaților, conform protocolului de siguranță, s-a decis, ca măsură preventivă, întreruperea activității pentru restul zilei. Vizitatorii prezenți în complex în acel moment au fost îndrumați în mod organizat către ieșirea din complex”, au transmis reprezentanții parcului acvatic, potrivit Mediafax.

Pentru disconfortul creat, toți cei prezenți în acel moment în complex vor primi în compensare vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară.

 

 

×
Subiecte în articol: parc acvatic București

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close