Antena 3 CNN Actualitate Locale "Am auzit bubuitura" | Tamponare frontală între o ambulanţă şi un tramvai, pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti

"Am auzit bubuitura" | Tamponare frontală între o ambulanţă şi un tramvai, pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti

Un tramvai al liniei 1 s-a ciocnit frontal cu o ambulanţă privată, vineri, pe Şoseaua Ştefan cel Mare din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2023   •   14:34

Impactul frontal dintre ambulanţa privată şi tramvai a avut loc în Centrul Capitalei, foarte aproape de Pasajul Victoria.

În acest moment, nu există informaţii despre posibile victime. 

În urma acestui accident, circulaţia tramvaielor a fost perturbată aproximativ 30 de minute până când pompierii care au ajuns la faţa locului au reuşit să scoată ambulanţa de pe linia de tramvai.

Citeşte şi: Șofer de ambulanţă din Vaslui, aflat în misiune, amendat și lăsat fără permis pentru viteză prea mare în drum spre o pacientă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, de pe Facebook, a postat imagini de la locul accidentului. El a povestit că a auzit o bubuitură puternică, iar când a privit a observat că cele două vehicule erau oprite. Autorul postării nu își explică cum a fost posibil ca mașina de ambulanță să lovească tramvaiul care se deplasa pe șine.

"Ștefan cel Mare. Am auzit doar bubuitura, nu înțeleg cum a ajuns ambulanţa așa…”, a relatat martorul care a făcut postarea pe grupul de Facebook.

"Pe Șos. Ștefan cel Mare/ Dr.Grozovici, sens Pasaj Victoria, un tramvai din linia 1 s-a tamponat frontal cu o ambulanță”, au transmis, vineri, reprezentanții STB.

Citeşte şi: Accident grav pe A1, în Sibiu | Un tânăr fără permis a intrat cu o autoutilitară într-un TIR. El și prietenul lui au murit pe loc

Potrivit sursei citate, nu sunt persoane accidentate. Circulația tramvaielor s-a reluat. Blocarea și devierea tramvaielor liniei 1 au durat timp de 35 de minute.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, cert este că pe Șoseaua Ștefan cel Mare, ambulanțele circulă pe linia de tramvai, care este îngrădită.

 

 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close