Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 19 ani a murit înecat în râul Bega chiar de ziua lui de naștere. Alți doi tineri au alertat autoritățile

Un băiat de 19 ani a murit înecat în râul Bega chiar de ziua lui de naștere. Alți doi tineri au alertat autoritățile

Un tânăr a fost găsit înecat în râul Bega. Era student și tocmai își sărbătorise ziua de naștere. Doi adolescenți au sunat la 112 după ce au văzut trupul băiatului căzut în râu.

de Andreea Borboros    |    21 Feb 2024   •   15:26

Apelul a fost dat la 112, în această dimineaţă, la ora 04:18. Doi tineri care se aflau în zonă au alertat autorităţile cărora le-au spus că au văzut o siluetă că ar fi intrat în râul Bega, însă nu a mai ieşit. Câteva secunde mai târziu, aceştia au auzit un strigăt de ajutor.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi pompieri din cadrul ISU Timiş, scafandri cu două bărci, dar şi o ambulanţă SMURD. 

În sprijin, au venit şi scafandri din judeţele învecinate, Arad şi Hunedoara.

După şase ore de căutări, scafandrii din Hunedoara au reuşit să aducă la suprafaţă trupul neînsufleţit al tânărului. Primele indicii arată faptul că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani, de peste Prut. Acesta se afla la Timişoara, unde studia la Universitatea Politehnica, la Facultatea de Chimie.

Se pare că acesta şi-ar fi petrecut seara alături de câţiva prieteni, asta pentru că ieri a împlinit 19 ani.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost dus la medicină legală. Legiştii vor stabili cu exactitate cauzele decesului.

×
Subiecte în articol: Bega tânăr mort înecat
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close