Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 20 de ani fără permis, prins la volan de trei ori în patru luni. Ce riscă acum bărbatul din Craiova

Tânăr de 20 de ani fără permis, prins la volan de trei ori în patru luni. Ce riscă acum bărbatul din Craiova

Un tânăr de 20 de ani din Craiova a fost reținut 24 de ore de polițiști, după ce a fost prins la volan fără permis de conducere. 

Tânăr de 20 de ani fără permis, prins la volan de trei ori în patru luni. Ce riscă acum bărbatul din Craiova
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2022   •   15:37

Bărbatul a stabilit şi un record: în doar patru luni, el a fost oprit în trafic de trei ori și tot de atâtea ori oamenii legii au stabilit că șoferul din fața lor nu deține deloc permis de conducere. 

Acum, tânărul riscă să-și petreacă sărbătorile de iarnă după gratii, pentru că el urmează să fie propus pentru arestare preventivă.

Prima dată când a fost prins la volan fără permis a fost pe 18 august 2022, pe o stradă din municipiul Craiova

Ulterior, în noaptea de 24/25 noiembrie, polițiștii l-au oprit iar. Nici de această dată tânărul de 20 de ani din comuna Seaca de Pădure, județul Dolj, nu a putut dovedi că este conducător auto cu acte în regulă. 

O săptămână mai târziu, șoferul a fost tras din nou pe dreapta de agenții de la circulație. 

"În cursul zilei de 02 decembrie 2022, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova l-au depistat pe tânăr în timp ce conducea un autoturism pe strada Bariera Vâlcii, din municipiul Craiova, fără a poseda permis de conducere (...).

În cursul zilei de luni, 05 decembrie 2022, tânărul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", transmite Poliţia Dolj. 
 

×
Subiecte în articol: permis conducere Craiova
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close