Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 20 de ani s-a filmat mândru în timp ce mergea cu 200 km/oră pe un drum național cu limită de 50, în Maramureș. Reacția poliției

Tânăr de 20 de ani s-a filmat mândru în timp ce mergea cu 200 km/oră pe un drum național cu limită de 50, în Maramureș. Reacția poliției

Inconștiență dusă la extrem de un tânăr în vârstă de 20 ani din Maramureș. Acesta s-a urcat la volanul bolidului său de lux și a gonit pe drumul național 18 între Sighetu Marmației și Berbești cu 200 km/oră.

Tânăr de 20 de ani s-a filmat mândru în timp ce mergea cu 200 km/oră pe un drum național cu limită de 50, în Maramureș. Reacția poliției
de Vasile Dale    |    13 Aug 2021   •   13:38

Imaginile au fost postate chiar de către șofer pe contul său de socializare. Poliția Rutieră a văzut imaginile și conform surselor noastre l-au identificat rapid pe tânărul inconștient. Acesta a fost chemat la sediul Poliției Rutiere Sighetu Marmației unde a fost audiat.

Acestuia i-au fost aduse la cunoștință prevederele OUG 195 privind circulația pe drumurile publice și i s-au prezentat tragediile cutremurătoare petrecute pe șoselele din Maramureș în ultima vreme.

Tânărul șofer inconștient a precizat polițiștilor că filmarea este ceva mai veche, însă nu a negat niciun moment că el ar fi condus cu acea viteză amețitoare (200 km/oră) pe un drum național într-o zonă în care limita de viteză era de doar 50 km/oră.

Conform legislației române în vigoare polițiștii sunt ”legați de mâini și de picioare”. Șoferul nu poate fi sancționat în niciun fel deoarece în conformitate cu legea contravenția sau infracțiunea trebuie să fie constatată de agentul de poliție.

×
Subiecte în articol: Maramureș masina
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close