Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de un copac, în Câmpeni, județul Botoșani

Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de un copac, în Câmpeni, județul Botoșani

Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea drumului, în Câmpeni, județul Botoșani. În urma impactului, pasagerul a fost transportat de urgență la spital.

Un tânăr de 20 de ani s-a izbit cu mașina de un copac, în Câmpeni, județul Botoșani
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Dec 2023   •   23:45

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac de marginea drumului.

S-a întâmplat în duminică seară, pe raza localităţi Câmpeni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanţă aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Aceștia au constatat că cei doi tineri care se aflau in maşină în momentul producerii evenimentului erau ieşiţi din interior și doar pasagerul avea nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de echipajul medical şi transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei. 

”Având în vedere faptul că judeţul Botoşani se află sub incidenţa unui Cod Galben de burniţă și polei, până mâine dimineaţă, la ora 02:00, pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudenţă la volan, să respecte toate regulile de circulaţie pentru upropria lor siguranţă, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. În continuare, pompieri militari rămân mobilizaţi, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţilor de urgenţă și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate”, a transmis ISU Botoșani.

Cod galben de polei și ceață densă | Lista localităților vizate

Meteorologii ANM au emis mai multe avertizări meteo imediate Cod galben de polei și ceață densă. 

Se vor semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului.

×
Subiecte în articol: tanar masina copac accident Câmpeni
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close