Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce maşina lui s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului, în Tulcea

Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce maşina lui s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului, în Tulcea

Un tânăr de 21 de ani a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 222, în județul Tulcea, după ce mașina în care se afla a lovit violent un copac de pe marginea drumului.

Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce maşina lui s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului, în Tulcea
Sursa foto: Mediafax
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2023   •   09:33

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea accidentului rutier de pe DJ 222.

Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, un tânăr de 21 de ani, din județul Tulcea, care conducea un autoturism pe DJ 222, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit drumul, intrând în coliziune cu un arbore.

Echipajul medical prezent la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare tânărului de 21 de ani, însă, din nefericire, acesta a fost declarat mort.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului, potrivit Mediafax.
 

×
Subiecte în articol: accident copac Tulcea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close