Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat, în Vama Veche. Agresorul a amenințat că se sinucide

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat, în Vama Veche. Agresorul a amenințat că se sinucide

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost împușcat, în această seară, în picior, în Vama Veche, de un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a amenințat că se sinucide.

de Ioana Mircea    |    14 Iul 2023   •   21:35

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați în această seară în jurul ore 18.20 cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit.

Citește și: Surpriză într-un ou cu ciocolată, descoperită de jandarmi la un bărbat din Vama Veche 

De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul Inspectoratului Poliție Județene Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide.

Update 22.15 Potrivit unor surse judiciare, conflictul ar fi izbucnit după ce un grup de tineri asculta muzica tare, iar bărbatul de 50 de ani s-a enervat. Pacientul de 21 de ani a sosit în Compartimentul Primiri Urgente al Spitalului Municipal Mangalia cu o plagă la picior. Stare lui este stabilă, viața nu i-a fost pusă în pericol. Medicii l-au preluat imediat, plaga a fost îngrijită. Nu a rămas internat.

Update 23.15. În urma activităților desfășurate de polițiștii din Constanța, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a predat arma. Acesta a fost imobilizat. Se continuă cercetările.

×
Subiecte în articol: Vama Veche impuscat
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close