Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de doar 22 de ani din Gorj a murit, într-un accident cumplit! Băiatul, fost elev al Şcolii de Poliţie, urma să se opereze de o boală gravă | "Te vom iubi mereu, ABI al nostru!"

Un tânăr de doar 22 de ani din Gorj a murit, într-un accident cumplit! Băiatul, fost elev al Şcolii de Poliţie, urma să se opereze de o boală gravă | "Te vom iubi mereu, ABI al nostru!"

Un tânăr de doar 22 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, a murit, în urma unui grav accident rutier. Băiatul suferea de o boală gravă, fiind diagnosticat chiar în timp ce era elev al Şcolii de Poliţie.

de Gabriela Mladin    |    Andreea Gelatu    |    23 Feb 2024   •   09:52

Albert Diaconescu, tânărul din Gorj, mort în accidentul de la Scoarţa în care a fost implicat și medicul stomatolog Alexandru Burcea, fusese retras de la Școală de Poliție în urma unor probleme medicale care au apărut în timpul școlii. 

În vârstă de 22 de ani, din Târgu Cărbunești, judeţul Gorj, Albert Marian Diaconescu se înscrisese la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, la Facultatea de Drept și urma să se opereze de boala complicată de care suferea, distonie musculară. 

Avea nevoie de 35.000 de euro  pentru asta, iar de Crăciun colegii de la facultate i-au organizat un bal caritabil. Au strâns o parte din bani, iar tânărul urma să se opereze.

Albert n-a mai apucat să facă intervenția chirurgicală pentru ca a murit aseară la spital, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulație în Scoarța, judeţul Gorj, în care implicat a fost și medicul stomatolog. Conform informațiilor din anchetă, tânărul a intrat pe contrasens cu mașina și a izbit în plin autoturismul condus de medic. Medicul, în vârstă de 45 de ani, are multe leziuni pe corp, dar este în afara pericolului.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Te vom iubi mereu ABI al nostru!"

Părinţii tânărului au scris pe Facebook un mesaj sfâşietor pe Facebook.

"Odihneste-te in pace!

Zbor lin către ingeri...

Zbor lin spre cer...

Un fiu atât de iubit! Te purtăm mereu în amintiri! Te vom iubi mereu ABI al nostru!", este mesajul emoţionant scris de părinţii lui Abi.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close