Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 24 de ani, beat și drogat, a intrat în depășire neregulamentară și a ucis doi oameni nevinovați, în Dej

Un tânăr de 24 de ani, beat și drogat, a intrat în depășire neregulamentară și a ucis doi oameni nevinovați, în Dej

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat, la ieşirea din Gherla spre Dej, un accident rutier care s-a soldat cu doi morţi.

Un tânăr de 24 de ani, beat și drogat, a intrat în depășire neregulamentară și a ucis doi oameni nevinovați, în Dej
Sursa foto: Youtube I Dejeanul
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Oct 2023   •   16:29

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seară în jurul orei 21, pe DN1C - E576, la ieşire din municipiul Gherla spre Dej

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcţia municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani şi a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunţat decesul acestora”, se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Potrivit autorităților, testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Accident grav în Argeș. O femeie a murit și alte trei persoane au fost rănite

"Tânărul de 24 de ani a fost testat şi cu aparatul pentru detectarea substanţelor psihoactive, reieşind indicii cu privire la prezenţa acestora", potrivit IPJ Cluj.

Femeia decedată a fost profesoară de chimie

Presa locală scrie că Grobois Enikő, femeia în vârstă de 63 de ani care și-a pierdut viața în accident, a fost profesor de chimie la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” din Dej.

Autorul accidentului a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus apoi pentru arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: accident Dej Gherla morti
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close