Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 24 de ani din Sinaia a murit după ce s-a aruncat de pe un pod într-o prăpastie. Prietenul tinerei a alertat Poliția

O tânără de 24 de ani din Sinaia a murit după ce s-a aruncat de pe un pod într-o prăpastie. Prietenul tinerei a alertat Poliția

Serviciul Salvamont Prahova a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe prin care a anunțat că a fost solicitat să intervină pentru recuperarea trupului unei tinere de 24 de ani din Sinaia, care și-a pus capăt zilelor, sărind de pe un pod într-o prăpastie.

O tânără de 24 de ani din Sinaia a murit după ce s-a aruncat de pe un pod într-o prăpastie. Prietenul tinerei a alertat Poliția
Sursa foto: Facebook/ Salvamont Prahova
de Mia Lungu    |    20 Iun 2022   •   20:20

"Salvamont Prahova a fost solicitat astăzi, prin intermediul Dispeceratului 112, să intervină la un caz nefericit, pentru recuperarea corpului neînsuflețit al unei tinere, ce se pare că a ales sa părăsească această lume, aruncându-se de pe un pod aflat pe DN71 Sinaia - Târgoviște. Sincere condoleanțe!", a transmis serviciul Salvamont Prahova, pe pagina de Facebook.

Din primele informații, se pare că tânăra s-a sinucis, deși nu se cunosc încă motivele pentru care a recurs la acest gest extrem.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul stațiunii Sinaia au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani din orașul Sinaia, aceasta fiind găsită decedată.

Din primele verificări efectuate de polițiști, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție. 

Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: tanara Sinaia pod prapastie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close